Publikācijas datums

22.11.2023.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš

11.12.2023.  Piedāvājumus iesniedz ar drošu elektronisko parakstu parakstītus nosūtot uz Nodarbinātības valsts aģentūras e-adresi.

Izsludinājuma nosaukums

Augstākās izglītības iestādes studiju moduļa vai studiju kursu īstenošana bezdarbniekiem un darba meklētājiem

Izsludinājums Nr. 44/2023

Pasākuma uzsākšanas periods:

No komisijas lēmuma publicēšanas brīža līdz 30.06.2026.

Saistošie dokumenti

Lai Pretendents piedalītos Izsludinājumā Nr. 44/2023, “Augstākās izglītības iestādes studiju moduļa vai studiju kursu īstenošana” bezdarbniekiem un darba meklētājiemizmantojot izsludinājumā publicētās veidlapas, Pretendentam atbilstoši jāsagatavo un jāiesniedz sekojoši dokumenti:

Pretendenta pieteikums dalībai izsludinājumā, Apliecinājums par īstenošanas nosacījumu ievērošanu, Pretendenta tehniskais piedāvājums, izglītības programmas apguves rezultātā iegūstamās prasmes, izglītības programmas satura apraksts.

  • Visus uz izsludinājumu Nr. 44/2023  attiecināmos dokumentus Pretendents iesniedz parakstītus ar drošu elektronisko parakstu vienā elektroniskajā dokumentā.
  • Tehniskajā piedāvājumā Pretendents iekļauj izglītības programmas (no 60-159 mācību stundām, ieskaitot praktiskos darbus, ne vairāk kā 50% no stundu apjoma), kuru īstenošana var tikt nodrošināta klātienē vai attālināti tiešsaistē.
  • Piedāvājumam ir jāpievieno katra piedāvājumā iekļautā augstākās izglītības iestādes studiju moduļa vai studiju kursa izglītības programmas satura apraksts, kurā norādīts katra studiju moduļa vai studiju kursa apguves stundu skaits.
  • Izsludinājuma Nr. 44/2023 ietvaros netiks vērtēti tādi izglītības iestāžu piedāvājumi īstenot konkrētu izglītības programmu konkrētā Pasākuma īstenošanas vietā, kuri jau ir iekļauti aktuālajos Aģentūras izglītības iestāžu piedāvājumu sarakstos vai kuri tika izslēgti no Aģentūras izglītības iestāžu piedāvājumu sarakstiem, un izglītības iestādei ir aizliegts atkārtoti pieteikties Pasākumu īstenošanai noteiktajā termiņā.

Kontaktpersona
Ingūna Upeniece-Vilīte
Inguna.Upeniece-Vilite@nva.gov.lv

Lūdzam sekot aktuālajai informācijai!