Datums 7. jūnijs, 2024
Laiks14.00
Vieta Saldus, NVA Saldus filiāle, Avotu iela 12

Pieteikties pasākumam

Attēls ir sadalīts divās daļās. Pirmajā daļā NVA logo un teksts. Otrajā daļā teksts, ilustratīvs attēls. Apraksts zem attēla.

7. jūnijā plkst. 14.00  NVA Saldus filiālē, Avotu ielā 12, ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja tikties un uzzināt par karjeras iespējām uzņēmumā SIA “Tērvetes Food” - Druvas saldējums.

Mēs saldējuma gatavošanu uztveram ar atbildību. 38 gadu pieredze nodrošina, ka zinām, kā jāgaršo īstam saldējumam. Saldējums, kas aicina atcerēties bērnības prieka garšu, var tapt tikai no īsta piena un atbilstoši gadu desmitiem lolotām receptēm.

Mēs zinām, kā garšo paaudzēs mīlēts saldējums, un turpināsim tādu radīt. Mēs zinām, ka laiki mainās, tāpēc sekojam tendencēm, lai radītu mūsdienīgus un kvalitatīvus saldējumus - jo katrs ir pelnījis bērnības garšu, ko vērts atcerēties.

Stipras saknes ļauj rasties visvērtīgākajiem augļiem. Lepojamies, ka SIA Tērvete food ietilpst Agrolats Group - ģimenes uzņēmumā ar vairāku gadu desmitu pieredzi un spēcīgām vērtībām, kas vainagojušās sasniegumos, ko ciena gan Latvijā, gan pasaulē.

Mēs pārzinām un īstenojam ik soli Druvas saldējuma tapšanā. Sekojam tendencēm, lai radītu mūsdienīgus un kvalitatīvus saldējumus.

Lai pieteiktos, lūgums aizpildīt anketu!

SIA “Tērvetes Food”  steidzami meklē uz noteiktu laiku no 10.06.2024. līdz 19.07.2024. darbiniekus sekojošās vakancēs:

Citas SIA “Tērvetes Food” aktuālas vakances:

Jautājumu gadījumā sazināties ar Nodarbinātības valsts aģentūras darbinieci:

Raima Ernstsone

Nodarbinātības organizatore - pakalpojumi darba devējiem vakanču publicēšanai un aizpildīšanai, konsultācijas par dalības iespējām aktīvo nodarbinātības pasākumu īstenošanā - (Avotu iela 12, Saldus)
Raima.Ernstsone [at] nva.gov.lv